Man komt om het leven bij ongeval

zondag 17 mei 2009

Zaterdagmiddag 16 mei 2009 rond 16.30 uur is een 32-jarige man uit Nieuwe Pekela om het leven gekomen bij een ongeval op de A37 nabij Erica.
De man reed samen met een 9-jarig jongentje in een personenauto over de A37 vanuit de richting Duitsland. Door nog onbekende oorzaak is de personenauto achterop een vrachtauto gebotst. De vrachtauto werd bestuurd door een 52-jarige man uit Nieuw Amsterdam. De vrachtauto reed over de rechterrijstrook. De chauffeur dacht in eerste instantie aan een klapband, maar het bleek om een aanrijding achterop zijn oplegger te gaan. De chauffeur wist zijn combinatie tot stilstand te brengen. De oplegger van de vrachtauto evenals de personenauto vatten vlam. Een omstander wist het jongentje net op tijd uit de auto te krijgen. De personenauto als de oplegger zijn volledig afgebrand. Het jongentje is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het UMC te Groningen. De 32-jarige man overleed ter plaatse. De 52-jarige vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond, hij werd opgevangen door de hulpdiensten. De politie verricht onderzoek naar de exacte toedracht van dit ongeluk. (2009012028) Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barger-Compascuum | 112 alarmeringen Barger-Compascuum | Goedkoop Tanken in Barger-Compascuum | Supermarkten in Barger-Compascuum | Weerbericht Barger-Compascuum