Getuigen gezocht van ongeval en mishandeling

woensdag 22 oktober 2014

Emmen - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Boslaan in Emmen en de daarop volgende mishandeling.

Een 32-jarige vrouw uit Emmen fietste donderdag 16 oktober jl.rond 15.50 uur over de Boslaan. Zij fietste daar met haar 2-jarige dochter bijhaar achterop de fiets, haar 6-jarig zoontje en haar moeder. Zij zag dat eenonbekende vrouw haar tegemoet kwam fietsen. De vrouw sprak in zichzelf. Toen devrouw hen passeerde hoorde de Emmense plots en knal en daarna gehuil. Toen bleekdat de onbekende vrouw tegen de jongen wat gebotst waarna de jongen ten valkwam. De 32-jarige vrouw haalde haar dochter van de fiets en liep vervolgensnaar haar zoontje om hem te helpen.

De onbekende vrouw stond bij haar fiets en kwam plots naar haar toelopen engreep de Emmense bij de keel. De moeder van de vrouw kon tussen beide komen doorde onbekende vrouw een duw te geven. Vervolgens is de vrouw weggefietst. Hetgaat om een vrouw van ongeveer 185 cm lang, 35-40 jaar oud, met een tengerpostuur, kort donkerblond stekelig haar. Zij droeg die dag een middellangeregenjas, blauwe spijkerbroek en wandelschoenen. Ze fietste op een knalrozedamesfiets die voorzien was van donkerroze/paarse fietstassen en een roze mandmet bloemetjespatroon voorop de fiets. De politie is op zoek naar getuigen vandit ongeval en/of naar mensen die informatie hebben over deze onbekende vrouwnaar aanleiding van het signalement. Getuigen worden gevraagd contact op tenemen met de politie via 0900-8844 ofwww.politie.nl/melden.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barger-Compascuum | 112 alarmeringen Barger-Compascuum | Goedkoop Tanken in Barger-Compascuum | Supermarkten in Barger-Compascuum | Weerbericht Barger-Compascuum