Politie vermoedt brandstichting woning Weytackers

vrijdag 19 februari 2016

Emmen - De politie vermoedt dat er in de nacht van dinsdag op woensdag brand is gesticht in de woning van de 31-jarige vrouw aan de Weytackers. Hierbij kwam zij om het leven en raakten haar twee dochtertjes zwaargewond.

De brandweer haalde de vrouw en haar 8- en 6-jarige dochtertjes uit de woning, waarna ze alle drie zwaargewond naar het ziekenhuis werden gebracht. Hun moeder overleed. De meisjes worden vanwege hun verwondingen in slaap gehouden.  

Uit onderzoek bleek dat er geen aanwijzingen zijn voor een technische oorzaak. De sporen die de politie tot nu toe heeft aangetroffen wijzen op brandstichting.

In Hart van Nederland op SBS6 om 22.30 uur wordt aandacht besteed aan deze zaak. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u bijvoorbeeld beeldmateriaal of weet u wie verantwoordelijk is of zijn voor de brand, bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. U kunt uiteraard ook bellen  met de politie in Emmen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barger-Compascuum | 112 alarmeringen Barger-Compascuum | Goedkoop Tanken in Barger-Compascuum | Supermarkten in Barger-Compascuum | Weerbericht Barger-Compascuum